Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ankur Arora Murder Case

Ankur Arora Murder Case

01/01/2020 | Flixfilm

Se Ankur Arora Murder Case på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Sohail Tatari
Skuespillere: Kay Kay Menon, Visshesh Tiwari, Tisca Chopra, Arjun Mathur
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En ung lægestuderende kæmper for retfærdighed, efter at forsømmelighed hos den kirurg, han beundrede, fører til en tragedie.


Se Ankur Arora Murder Case på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ankur Arora Murder Case havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ankur Arora Murder Case ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ankur Arora Murder Case:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ankur Arora Murder Case er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ankur Arora Murder Case stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar