Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ankur Arora Murder Case

Ankur Arora Murder Case

01/01/2020 | Flixfilm

Ankur Arora Murder Case på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Sohail Tatari
Skuespillere: Kay Kay Menon, Visshesh Tiwari, Tisca Chopra
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ung lægestuderende kæmper for retfærdighed, efter at forsømmelighed hos den kirurg, han beundrede, fører til en tragedie.

Ankur Arora Murder Case havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ankur Arora Murder Case på YouTube.Se Ankur Arora Murder Case på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ankur Arora Murder Case ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ankur Arora Murder Case stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ankur Arora Murder Case, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ankur Arora Murder Case er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar