Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser » Anmeldelse: ‘Hubie Halloween’

Anmeldelse: ‘Hubie Halloween’

10/10/2020 | Flixfilm

hubie halloween anmeldelse netflix

Adam Sandler vender tilbage til komedie-rutinerne på autopilot og er som vanligt ​hit or miss​ med sin humor. Som gyserkomedie er hans nye Netflix-film ‘Hubie Halloween’, en blandet omgang underholdning der fumler rundt med gys og humor.

Skrevet af Michael Larsen.

Jeg har blandede følelser om skuespilleren/komikeren Adam Sandler. Jeg har stor respekt for hans gode præstationer i film som ‘Punch Drunk Love’, ‘The Meyerowitz Stories’ og i særdeleshed sidste års intense filmperle ‘Uncut Gems’. Men til gengæld er jeg ikke den store fan af hans mange komedier, hvor han tit spiller den mærkelige særling med spøjs stemme som i ‘The Waterboy’, ‘Happy Gilmore’ og ‘Billy Madison’, hvor der var langt imellem egentlige sjove jokes. Det er også tilfældet med Sandlers nye Netflix-komedie ‘Hubie Halloween’.

Filmens lettere barnagtige hovedperson Hubie Dubois (Adam Sandler) er aldrig populær i byen Salem (ja, heksebyen!) og særligt ikke til halloween. Han ser sig selv som byens beskytter til den højtid, men han bliver betragtet som en irriterende særling, som borgerne nyder at mobbe og kaster tit alverdens ting efter ham! Men måske får byen alligevel brug for hans utraditionelle heltemod, da en frygtet galning er løs og folk forsvinder sporløst om aftenen. Alt det tvinger Hubie til at træde i karakter bevæbnet med sin termokande…

hubie halloween netflix

‘Hubie Halloween’ er tydeligvis skabt som et kærlighedsbrev til halloween-højtiden som kun amerikanerne kan gøre det, hvilket i høj grad kan ses på den kulørte scenografi. Der bliver ikke sparet på ret morsomme referencer til John Carpenters gyserklassiker ‘Halloween’ og filmens åbningsscene er en direkte sjov hilsen til den gamle films introduktion. Specielt uhyggelig er ‘Hubie Halloween’ ikke, da den tonemæssigt minder meget om tegnefilmserien ‘Scooby-Doo’, dog uden den samme charme. Humoren er en blandet landhandel med jokes der rammer plet med præcision, mens andre er slemme og decideret tåkrummende.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Stranger'

Adam Sandler er i vanlig komedie-autopilot med en figur der er kombineret genbrug fra de tidligere komedier fra de mere muntre 90’erne. Som Hubie virker han sjov nok i starten, men scener hvor han bliver skræmt af halloween-dukker gang på gang bliver hurtigt trættende ligesom lyden af hans irriterende stemme. Han har dog sød kemi sammen med Julie Bowen (kendt fra Modern Family), der som den smukke nabo Violet Valentine er forelsket i særlingen.

hubie halloween danmark

Kendte skuespillere som Ray Liotta (‘Goodfellas’), Michael Chiklis (‘The Shield’) og Steve Buscemi (‘Fargo) gæsteoptræder uden at komme med de store grin, mens de sædvanlige Sandler-venner Kevin James og Rob Schneider dukker selvfølgelig op samt et hav af Saturday Night Live-stjerner. Hele affæren her føles som en stor munter familiefest for dem og det er også sjov i perioder. Men når det nu er sagt, så er der gange hvor jokes bliver gentaget og det virker slet ikke.

Fans af de nævnte Adam Sandler-komedier vil med sikkerhed more sig over ‘Hubie Halloween’ og den er bestemt oplagt til efterårsferien og naturligvis halloween. Andre vil nok hellere dyrke den mere seriøse side af Sandler og så er det kun godt, at der er noget til begge målgrupper.

Se ‘Hubie Halloween‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.Skriv kommentar