Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Anmeldelser » Anmeldelse: ‘Jennifer Lopez: Halftime’

Anmeldelse: ‘Jennifer Lopez: Halftime’

16/06/2022 | Flixfilm

jennifer lopez jlo halftime netflix anmeldelse

Dokumentaren ‘Jennifer Lopez: Halftime’ om Jennifer Lopez viser både den professionelle og private side af superstjernens liv med fokus på halftime-showet fra Super Bowl 2020. Filmens fokus er til tider ujævn med sit portræt, men den er til gengæld underholdende.

Skrevet af Michael Larsen.

Jennifer Lopez hører til en af verdens store superstjerner og gør sig både som sanger, danser, skuespiller, entreprenør og meget mere. Hun er både kendt som J-Lo og som Jenny from the Block. Hun er med andre et omvandrende powerhouse der også bliver betragtet som et stort forbillede for latino-amerikanskere der selv måtte have store drømme i tilværelsen.

I strømmen af dokumentarer om populære sangerinder som også tæller Janet Jackson og vores egen Medina, så går Jennifer Lopez den samme hudløse og ærlige tilgang med Netflix-dokumentaren ‘Jennifer Lopez – Halftime’, der har det meget omtalte Super Bowl halftime show fra 2020 sammen med den anden superstjerne Shakira, der vakte opmærksomhed med de to smukke latina-ikoner på en og samme scene for første gang.

jennifer lopez halftime

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede nogle dage før udgivelsen af ‘Jennifer Lopez – Halftime’ har Lopez været kritiseret overfor football-organisationen NFL for at have begrænset hendes mulighed for et mere samhørigt show med et vigtigt budskab om integration, da de slog det sammen med Shakiras medvirken.
Der er ikke tale om decideret bad blood mellem de to sangfugle, hvilken dokumentaren også kommer ind på, men mistanken fra omverdenen om diva-nykker fra Lopez kan ikke undgå at opstå, da showbiz er som bekendt en hård og nådelsesløs verden.

Dokumentaren kommer med spændende bag om-scener om forberedelserne til det store halftime-show der bød på meget dans, hvilket er åbenlys på baggrund af
Lopez’s begyndelse som danser. Netop den del kan være af interesse for folk der går op i dans.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Bionic'

‘Jennifer Lopez – Halftime’ giver også mulighed for fans til at få et tilbageblik på Lopezs karriere gennem årene og får et indblik i den svære kamp til succes i en amerikansk underholdningsverden der førhen skrottede på diversitet, men nu er der fokus på det som aldrig før.

netflix jennifer lopez 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturligvis er der også noget om det vilde og intense forhold til pressen og særligt om hendes periode sammen med skuespilleren/instruktøren Ben Affleck som havde en negativ effekt på både deres kærlighedsliv og hver især deres karrierer – specielt med det store flop ‘Gigli’. Men nu er stjerneparret i skrivende stund sammen igen og tilmed forlovet.

‘Jennifer Lopez – Halftime’ er til tider noget ufokuseret med sin håndtering af de forskellige aspekter af Jennifer Lopez og hendes travle liv som entertainer, så man føler at det er små brøkdele der bliver givet ud her i stedet for et fuldkommen billede.

Men når det nu er sagt så er det ret underholdende at se Jennifer Lopez på den her måde og se de skøre sider af underholdningsverdenen som set udefra godt kan virke som et skørt cirkus uden lige.

Det er især fans af Jennifer Lopez der vil få meget ud af dokumentaren om hendes liv og karriere, så længe man ikke forventer at få alt om det man ikke kendte til i forvejen.

Se ‘Jennifer Lopez: Halftime‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med samtlige anmeldelser her.
Skriv kommentar