Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser » Anmeldelse: ‘Lost Bullet’

Anmeldelse: ‘Lost Bullet’

26/06/2020 | Flixfilm

lost bullet anmeldelse netflix review 2020

Dette franske actiondrøn byder på en god del action, men alt hvad der foregår mellem de mange slagsmål og menneskejagter er omtrent så cookie-cutter og standardiseret som det overhovedet kan blive.

Skrevet af Søren Meinertz.

I min anmeldelse af ‘Extraction‘ nævnte undertegnede, at actionfilm var min første, filmiske kærlighed. En god actionfilm kan give dig et kæmpe sug i morgen mens de dårlige eller endda middelmådige kan være en utroligt trættende affære, for actionfilm er (sammen med gysergenren) den filmgenre, der har flest genkendelige troper på lager. Denne nye, franske Netflix-produktion falder desværre i den sidste kategori af actionfilm; den er kedelig og papirtynd, og når rulleteksterne kører over skærmen, kan du ligefrem høre filmen ramme bunken af forglemmelige titler i Netflix´ ret omfangsrige arkiv.

lost bullet film

Filmens hovedperson, den småkriminelle Lino, kunne høre hjemme i et snart hvilket som helst andet sub-standard actiondrøn: Broderkærlighed, tjek. Må modvilligt arbejde sammen med politiet, for i næste nu at blive anklaget for mord, tjek. I løbet af sine kun 90 minutter, opnår filmen fuld plade i kliché-bingo, men desværre er der ingen halv gris at hente her. Kun et halvt pund middelmådigt, let saltet, oksekød. Godt nok til at stille sulten, men underligt tom og uden nævneværdig næring.

Med sin korte spilletid når filmen simpelthen ikke at skabe sympati for karaktererne eller nogen nævneværdig dybde. Selvfølgelig kan man overse disse ting, hvis bare filmens action er godt skruet sammen, og det er her, at den anden stjerne i denne anmeldelse kommer ind. Filmen byder nemlig på nogle solide kampscener og biljagter, der er stilfuldt instrueret. Desværre er det svært at leve sig ind i, når filmens karakterer og øvrige kontekst er så uhyggeligt uinteressant. For én gangs skyld er en film ikke overlæsset, og for én gangs skyld ville jeg ønske, at den var, så jeg havde mindre tid til at fokusere på et persongalleri og en plotudfoldelse, der lige så godt kunne bestå af vådt pap, hvis bare du har set en håndfuld hæderlige actionfilm i dit liv.

lost bullet movie

´Lost Bullet´ er selve definitionen på en ´stream-og-smid-væk´-titel, der desværre kommer flere og flere af på vores platforme. Det er den slags uophidsende action miskmask, du længes efter at se efter en lang dag på arbejdet, hvor du hverken vil eller kan tænke for meget over noget som helst. Den er ikke enestående i sin genre, men den gør den lige nøjagtigt heller ikke til skamme… og det er nok det bedste, der kan skrives om den.

Artiklen fortsætter under annoncen

En sidste positiv ting jeg kan sige om ”Lost Bullet” er, at jeg i det mindste fik købt biografbillet til en langt bedre actionfilm under denne film: Nemlig ´Heat´ med Al Pacino og Robert de Niro, der grundet sin 25-års fødselsdag får eksklusiv repremiere i Nordisk Film Biografer over hele landet på lørdag. Så hvis du ikke er i nogen sårbar CoVid-19 gruppe, så overvej at indløse billet til én af verdens bedste actionfilm i stedet for at se en håbløs metervare, du alligevel har glemt alt om ca. 20 minutter efter at rulleteksterne er kørt over skærmen.

Se ‘Lost Bullet‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med alle anmeldelser her.
Skriv kommentar