Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Anmeldelser » Anmeldelse: ‘Lupin’ – sæson 3

Anmeldelse: ‘Lupin’ – sæson 3

12/10/2023 | Flixfilm

‘Lupin’ er tilbage med en charmerende, medrivende og veludført sæson med overraskende twists!

Anmeldt af Randi Sørensen.

‘Lupin’ er tilbage på Netflix med sæson 3 (part 3), og de mere end to års ventetid har været det hele værd!

Den franske serie, som er skabt af George Kay, formår nemlig stadig at kombinere karisma og intelligente kup med charmøren Omar Sy, som vel nok var hovedårsagen til at serien blev en verdensomspændende succes. Selvom plottet i sæson 3 ikke er lige så intens som i sæson 1, så kører ‘Lupin’ stadig på fulde omdrejninger.

‘Lupin’ sæson 2 sluttede med, at Assane (Sy) forsvandt fra Paris efter at være blevet jagtet af politiet. Sæson 3 begynder et år senere med Assane i skjul i Marseille. Men at skjule sig betyder ikke, at han ikke holder øje med sin kone Claire (Ludivine Sagnier) og søn Raoul (Etan Simon), der er blevet forfulgt af både politi og medier.

For at sikre dem deres liv vender Assane tilbage til Paris for at mødes med sin bedste ven og medskyldige, Benjamin (Antoine Gouy), angående hvad der skal være hans sidste kup – at stjæle den dyre sorte perle fra et museum.

Men lige så snart at Assane tror, han er færdig, trækkes han tilbage til flere kup af personlige årsager, og han bliver tvunget til at arbejde for en mystisk person med en forbindelse til hans fortid, alt imens politiet fortsætter deres forsøg på at fange ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Lupin’ sæson 3 begynder intensivt! Kuppet med at stjæle den sorte perle er nervepirrende, med masser af vendinger og spænding, der vil få alle og enhver til at sidde på kanten af stolen. Efter det første kup sænker tempoet sig en smule, da en ny historie etableres. Men forfatterne formår stadig at sammensætte en fængslende og spændende historie, der ikke forsømmer karakterudviklingen.

Assane og de dynamikker, han har skabt fra begyndelsen, er afgørende elementer i historien, og når der sker en forræderi omkring halvvejs, føler man sig knust, fordi relationerne er lige så centrale for fortællingen som kuppene.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

Selvfølgelig ville serien ikke være det samme uden Omar Sys fuldstændigt charmerende præstation. Skuespilleren går selvsikkert ind og ud af rum, hans stemme er indtagende, og han formår at overraske folk nok til at få, hvad han vil have. Sy spiller rollen med masser af selvtillid og personlighed, der helt suverænt drager os ind i hans verden. Vi er så optaget af hans forklædninger og hvordan han taler til folk, at det er nemt at gå glip af hans hurtige bedrag. Det er virkelig fantastisk.

Ludivine Sagnier er også fantastisk som Claire, og hun har mere at lave i denne sæson, hvilket giver hende mulighed for at vise mere af sin skuespillermæssige kunnen. Resten af den støttende rollebesætning er fremragende og afrunder Assanes verden pænt, selvom Soufiane Guerrab som Youssef Guerrab – Ganimard til Assane – virkelig skiller sig ud.

Alt i alt formår Lupin fortsat at underholde med sin smidige fortælling og karakterer. Serien er fængslende, og kuppene er indbydende og sjove, mens flere ubesvarede spørgsmål fra de foregående to dele bliver besvaret. Lige når man tror, Assanes rejse måske er slut, finder ‘Lupin’ nye måder at fange interessen. Efter serien var slut hungrede jeg efter mere af Assane og hans historie, men heldigvis antydes der meget kraftigt at der er mere i vente på den front.

Se ‘Lupin‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med alle anmeldelser her.
Skriv kommentar