Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser » Anmeldelse: ‘Me Time’

Anmeldelse: ‘Me Time’

02/09/2022 | Flixfilm

En af de værste Netflix-film til dato

Skrevet af Emil Andersen.

Kevin Hart spiller hovedrollen som Sonny Fisher, en hjemmegående far til to, der ved, at hans job er lige så vigtigt som hans arkitektkone Maya, der er familiens forsørger.

Præmissen er enkel, da vi følger Sonny, mens han tager et par dage for sig selv, da Maya tager børnene med på en tur for at besøge familien. Det står hurtigt klart, at Sonny ikke rigtig har mange venner eller nogen at være sammen med i denne nye fritid. Han bliver i starten bare fanget i pinlige situationer omkring onani, grill og golf – en ægte hellig treenighed af usikker maskulinitet.

Til sidst beslutter han sig for at genoprette forbindelsen til sin gamle ven Huck (Mark Wahlberg), som holder en dyr fødselsdagsfejring for sig selv. Det er flere år siden de har hængt ud, noget Sonny forklarer var bevidst, da han følte, at han var vokset fra deres venskab.

En indledende flashback-scene, via nogle tå krummende elendige visuelle effekter, giver et hint om, hvad han mener med dette, når duoen forsøger et stunt, der går skævt. Men på trods af sine forbehold beslutter Sonny sig endelig for at gå med til Hucks mange bønner om at hænge ud som de plejede. De tager hver især matchende træningsdragter på og kører afsted i en tarvelig festbus.

Historien handler så om alle de skænderier, de to mænd kommer ud for. Der er et angreb af en puma, et sideplot med en lånehaj og tilbagevendende situationer, der involverer afføring. Det er alt, hvad man kan forvente af en mere mainstream komedie som denne, ned til det alt for sentimentale slutakt, der trækker ud og forsøger at give seeren en lektion.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til den nye danske Netflix-film 'A Beautiful Life'

Artiklen fortsætter under annoncen

Det uheldige er, at filmen sjældent er sjov og ofte føles usikker på, hvad den egentlig vil være. De tidlige scener der skal sætte filmen og dens præmis op ender kun med at føles hult og uforpligtende.

Et forsøg på at dreje filmen og dens karaktere mod et mere vildt eventyr falder også pladask, når den bare tager os lige tilbage til, hvor vi startede med kun en håndfuld tilbagevendende vittigheder, som den cykler igennem. Det er alt sammen efter en latterlig formel og sjældent sjovt. Man indser hurtigt, at dette er en film med hurtigt faldende komiske talent og spilletiden må knap to timer kan på ingen måde retfærdiggøres.

Der er intet galt med harmløst nonsens. Der er ikke noget galt med lejlighedsvis at spilde din tid på at se noget generisk og behageligt. Men “Me Time” tager alt det “sjove” ud af “overfladisk”. Den spilder et godt cast og et rimeligt anstændigt set-up til fordel for dårlige jokes og dårlig timing.

Se ‘Me Time‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med samtlige anmeldelser her.
2 kommentarer til Anmeldelse: ‘Me Time’

  1. Niels Valentin - kl. 20:24, 02-09-2022:

    Gad ikke engang se mere end 10 minutter. Sjasket manus med to ellers gode og morsomme skuespillere….

  2. Katja Krøyer - kl. 17:31, 07-09-2022:

    Jeg holdt ud i hele 12, 5 minutter, og har kun ét ord tilovers;
    Piiiiiiiiiiiiinliiiiiiiiiiiiigt!!!

Skriv kommentar