Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Anmeldelser » Anmeldelse: ‘Sky Rojo’ – sæson 1

Anmeldelse: ‘Sky Rojo’ – sæson 1

21/03/2021 | Flixfilm

sky rojo anmeldelse netflix

Den drabelige actionserie ‘Sky Rojo’ byder på hårdkogt action og løssluppen erotik tilsat berusende spansk temperament. Det stikker måske ikke helt dybt trods fint skuespil, men det er forrygende og vanvittig underholdning, der giver de kedelige hverdage et godt los bagi.

Skrevet af Michael Larsen.

Der er særligt fokus på stærke kvinder i disse tider som aldrig før og det har ført til mere underholdning med et koncentreret kvindeligt islæt. Et pulpy og kulørt bud på dette, er den nye spansksprogede Netflix-serie ‘Sky Rojo’ fra skaberen af den populære krimiserie ‘Papirhuset’; Álex Pina. Netop ‘Papirhuset’ var en intens krimihistorie med knald i og hans nye serie er af samme karakter nu sat i bordel-verdenen.

‘Sky Rojo’ følger de tre prostituerede Coral (Verónica Sánchez), Gina (Yany Prado) og Wendy (Lali Espósito) der arbejder i Las Novias Club, en noget sær krydsning mellem en fæstning og et bordel-legeland for perverse rigmænd. Under en voldelig konfrontation i klubben, ender de desperate kvinder med at være på flugt fra deres hidsige alfons med det ironiske navn Romeo (Asier Etxeandia) og hans håndlangere Moisés (Miguel Ángel Silvestre) og Christian (Enric Auquer). Vi er med trioen hele vejen på deres kaotiske rejse mod et nyt og bedre liv, der godt nok styrker deres venskab, men det bliver ikke uden vilde udfordringer undervejs.

sky rojo netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Álex Pina og hans medskaber Esther Martínez Lobato beskriver ‘Sky Rojo’ som latin pulp og det er en beskrivelse der holder stik, efter at jeg har haft set hele balladen. For serien emner af spansk temperament og de holder ikke igen med hård vold og saftig erotik, der giver ekstra spræl til den sprængfarlige historie.

Serien viser også det dunkle og eksotiske prostitutionsmiljø med ærlig brutalitet og de grumme omstændigheder forbundet med sex-handel. Det bliver skildret på en stilistik facon, især med de mange scener der foregår i Las Novias Club, der minder om den lækre natklub-æstetik fra den første ‘John Wick’-film.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

Men den kulørte overflade ødelægger heldigvis ikke alvoren i de kriminelle uroligheder og det er ret fedt at se stærke kvinder i ægte ‘Thelma & Louise’-stil bekæmpe deres modstandere med et kraftigt snert af Quentin Tarantino-vold. Som de tre kvinder med
voldsomme problemer er Sánchez, Prado og Espósito et hårdtslående og charmerende selskab at følge og de mange flashback-scener om dem er med til at gøre en klogere på dem, uden at det går ud over tempoet.

sky rojo serie

Artiklen fortsætter under annoncen

Asier Etxeandia spiller sin alfons-rolle med tilpas giftig intensitet, mens Silvestre og Auquer er en farlig duo, der slår gnister sammen med ligeledes vold og sort humor. De er altid lige i hælene på kvinderne og det byder på en fornøjelig omgang katten efter musen eller sagt med rette kattene eller musene!

‘Sky Rojo’ er let at få set på en uge eller en weekend, da hver episode varer cirka en halv time. En anden sæson er allerede i produktion med mulig udgivelse til næste år og den er velkommen, når den engang kommer. Trænger man til noget sexet, sjov og eksplosiv underholdning uden den store dybsindighed, så er ‘Sky Rojo’ værd at slå tiden ihjel med.

Se ‘Sky Rojo‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med samtlige anmeldelser her.
Skriv kommentar