Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Anmeldelser » Anmeldelse: ‘The Hollow’ – sæson 2

Anmeldelse: ‘The Hollow’ – sæson 2

11/05/2020 | Flixfilm

hollow sæson 2 anmeldelse review netflix danmar

De tre animerede teenagere kommer igen på afveje i mærkelige omgivelser og kæmper imod monstre og andet. Charmen og humoren fra den første sæson er bevaret og fantasien blomstrer fortsat på spændende vis. Anden sæson af ‘The Hollow’ er en fed fornøjelse.

Skrevet af Michael Larsen.

‘The Hollow’ kom ud på Netflix for to år siden og var en positiv overraskelse at se på for en glad animationsnørd som mig. Den er en flot animeret serie om de tre teenagere Adam, Mira og Kai der i første sæson vågnede op i et underjordisk rum uden at huske, hvordan de var havnet der og de var tilmed udstyret med superkræfter. De fandt en vej ud derfra og det var begyndelsen på et vanvittigt eventyr fyldt med mærkelige indslag. De mødte både røde dræberhunde, vrede minotaurer, uhyggelige hekse, skøre circusfolk, klamme mutantedderkopper og selveste Døden!

the hollow netflix

Nu er det heldigvis tid igen til flere udfordringer for de uheldige unger. For nu er de i total forvirring ovenpå den vilde cliffhanger, som jeg slet ikke vil ind på, da det kan anbefales at se serien helt fra starten for at kunne forstå den vilde historie. Jeg kan ihvertfald sige, at det canadiske animationsselskab Slap Happy Cartoons som også skabte Cartoon Network-serien ‘Unikitty’, har skabt en god og forbedret anden omgang af ‘The Hollow’, der bliver ved med at overraske med bizarre ting og sager, som skal ses med egne øjne.

Jeg blev glædeligt overrasket af ‘The Hollow’, da jeg så det første gang. Det mindede mig om de gode gamle dage, hvor jeg som lille stenede foran fjernsynet og så tegnefilmsserier som ‘Scooby-Doo’, ‘Where on Earth Is Carmen Sandiego?’ og ‘The Real Adventures of Jonny Quest’. De serier var om modige unger på vilde eventyr der foregik i forskellige miljøer. Det er også tilfældet med ‘The Hollow’, men det føles alligevel som sin helt egen kreation.

hollow animation

Animationen i ‘The Hollow’ er både simpel og stilistisk i udtrykket. Det minder på mange måder om Flash-animation; altså webbaseret animation. Det kan virke primitivt at se på, men det fungerer rigtigt godt til seriens særprægede look. Man kan se ‘The Hollow’ med originale stemmer, men de danske stemmer er meget gode, uden at det virker overdrevet i skuespillet, som det nogle gange kan ske med lignende produktioner.

Ovenpå en vild første sæson der lå vægt på mysterierne i det sære univers, så bliver man klogere på Adam, Mira og Kai og deres baggrund, da det udeblev forrige gang til fordel for mystikken. Det er en rigtig god forbedring på den front, samtidig med at charmen og humoren er bevaret. Animatorerne og forfatterne fortsætter med at tage spændende chancer med de tre unger og hvert afsnit leger med ens fantasi på en fed måde. Jeg siger: Kom bare med en tredje sæson.

Trænger man som barn uanset alder (og jeg mener virkelig uanset alder!) netop til at give sin hjerne en tiltrængt pause fra corona-mareridtet, så er ‘The Hollow’ lige sagen. Bare husk at se fra første sæson af, hvis I er nybegyndere, så I kan få det hele med.

Se ‘The Hollow‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.
Skriv kommentar