Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Anmeldelser » Anmeldelse: ‘The Perfection’

Anmeldelse: ‘The Perfection’

26/05/2019 | Flixfilm

The perfection netflix anmeldelse film gyser 2019

Udtryksfulde Allison Williams gør det igen fint i gyserfilm-sammenhæng med cello-gyseren ‘The Perfection’. Filmen er vanvittig twistet og er ikke bleg for at lege med folks forventninger til den. Samspillet mellem Williams og Logan Browning er guld værd og er det bedste ved filmen.

Skrevet af Michael Larsen.

Tv-serien ‘Girls’ var et gennembrud for skuespillerinden Allison Williams og nogle af seriens episoder var instrueret af Richard Shepard. Med den lettere surrealistiske gyser ‘The Perfection’ er der dømt reunion-party mellem Williams og Shepard og nu står det på en spændende film med psykologisk gys i den “pæne” klassiske musik-verden.

the perfection film

Williams spiller den talentfulde cellist Charlotte Willmore der i sin tid måtte lægge musiklivet til side og tage sig af sin syge mor, inden hun kunne nå at blive en stor stjerne. Nogle år senere efter morens død ankommer Charlotte til en musikbegivenhed i Shanghai for at møde sine undervisere Anton (Steven Weber) og Paloma Bachoff (Alaina Huffman) igen for at komme tilbage til deres akademi. De er der for at støtte deres seneste cellist-elev Lizzie, der er på vej til at blive et stort navn indenfor klassisk musik. Alt det som Charlotte kunne have været. Lizzie kender til Charlotte og ser hende som et forbillede. De begynder at hænge ud sammen ved at tage på en tur og der opstår sød musik mellem de to musikalske skønheder. Men lige om hjørnet lurer der sygelig jalousi fra Charlotte og så tager handlingen en virkelig syret detour fra deraf…

the perfection gyser

For mere skal der ikke siges om filmens handling, der er fuld af snørklede twists og den slags gys kan dele vandene selv blandt de mest dedikerede gyserfans. Selv nyder jeg at blive overrasket og elsker, når gysere kan tage en skæv retning, man ikke var forberedt på. Forbillederne for ‘The Perfection’ er tydeligvis film som ‘Black Swan’ og ‘Whiplash’, der begge handler om at være perfekt til sit fag, men det har en pris og det tærer på den skrøbelige psyke. For det er der også noget af i ‘The Perfection’ samt noget heftigt erotik og naturligvis en del blod.

Musik spiller åbenlyst en stor rolle i ‘The Perfection’. Bedst er scenen hvor Charlotte og Lizzie spiller en cello-duet sammen, mens det bliver klippet sammen med deres lesbiske sexscene i deres hotelværelse. Shepard viser sans for god timing med brug af cello-musik med bare den scene alene. Celloen bliver også brugt meget i Paul Haslingers fine filmmusik, især når der sker vilde ting og sager.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Day Shift'

the perfection

Allison Williams viser sig forsat som en værdig skuespiller i gysergenren, som hun også gjorde det i gyser-hittet ‘Get Out’. Hun har fuld kontrol over sin udtryksfulde ansigtsmimik og kan virkelig overraske, når det gælder ekstreme situationer. Hun har et fantastisk samspil med Logan Browning og det er det bedste ved filmen. Browning er mest kendt for satire-serien ‘Dear White People’ og har medvirket i andre tv-serier. Hun burde være med i flere film, men mon ikke om det kommer med tiden, for hun viser spændende muligheder her i ‘The Perfection’.

‘The Perfection’ er en herlig syg lille gyser, der hele tiden leger med publikum, mens historien udspiller sig. Er man med på filmens leg, så er der meget sadistisk sjov at hente. Men nok ikke alle vil bifalde filmens til tider drastiske skift med tonen i længden. Ikke det mest mindeværdige Netflix-gys nogensinde, men ‘The Perfection’ er bestemt et kig værd.

Se ‘The Perfection‘ på Netflix Danmark.

Flixfilm er ikke associeret med Netflix. Inc. og anmeldelsen er dermed udelukkende et udtryk for forfatterens egne holdninger.

Se en oversigt med alle anmeldelser her.1 kommentar til Anmeldelse: ‘The Perfection’

  1. Simon - kl. 15:57, 01-06-2019:

    God film men det med man kommer til at kaste op af at se den er stærkt overvurderet.

Skriv kommentar