Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-anmeldelser i radioen

Netflix-anmeldelser i radioen

10/02/2020 | Flixfilm

netflix radiomitreFremover kan man høre anmeldelser af Netflix-film og serier i radioen, da Flixfilm-anmelder Søren Meinertz hver tirsdag går i kødet på ugen der gik i podcasten ‘En go´ morgen’, der sendes fra lokalstationen VibeFM, beliggende i Hobro i Nordjylland.

Sammen med med radiochef Daniel Frank hives der, på en sjov og underholdende måde, fat i store (og især små) nyhedshistorier, der diskuteres medier og sidst men ikke mindst snakkes der om film; både i og uden for Netflix-universet med mindst én filmanmeldelse i hver episode.

Derudover byder programmet også på lejlighedsvise konkurrencer via de sociale medier, interviews, relevante gæster i studiet og andre faste indslag som ”Den Musikalske Standoff”, hvor to sange, der deler genre, omstændigheder, hit-status mv. skal dyste mod hinanden.

LÆS OGSÅ:   Fantasy-film med 'Stranger Things'-stjerne får premieredato

‘En go´ morgen’ sendes live hver tirsdag fra kl. 8-10 på VibeFMs netradio, og udkommer som podcast umiddelbart derefter; bl.a. på både Spotify og iTunes.

Så læn dig tilbage og nyd to timers talkshow om ugen der gik, de indslag du ikke fik hørt og den næste film, som du bare må og skal se.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fang programmet i radioen eller lyt på Spotify her: Link.
Skriv kommentar