Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Anmeldere vilde med Marvel’s Daredevil

Anmeldere vilde med Marvel’s Daredevil

08/04/2015 | Flixfilm

Den 10. april har Netflix premiere på deres næste store seriesatsning Daredevil, som er den første af fem superhelte-serier, der er lavet i samarbejde med Marvel og som kommer på Netflix de kommende år. Få dage før premieren på Daredevil er der dog begyndt at tikke anmeldelser ind fra de amerikanske medier og én ting er sikkert; Netflix har lavet et hit!

Mark Hughes fra Forbes skriver bl.a. “Daredevil leverer en af de bedste oprindelseshistorier, der nogensinde er lavet. Det er i den samme top-kategori som i filmene Batman Begins, Iron Man og Superman: The Movie.”

Sara Smith fra Kansas City Star skriver noget lignende, “Daredevil er det eneste udspekuleret og barske drama, der kunne genopfinde superhelte-oprindelseshistorien som HBO gjorde for krimigenren i True Detective.”

LÆS OGSÅ   'Bright 2' med Will Smith skrinlagt

“Daredevil er superhelte-serien som vi har ventet på og den får os heldigvis til at glemme katastrofen og Daredevil-filmen fra 2003 med Ben Affleck i hovedrollen,” skriver Dominic Patten fra Deadline.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien Daredevil har i øjeblikket en score på 94% på Rotten Tomatoes. Et tal der er baseret på foreløbigt 18 anmeldelser.

Se Marvel’s Daredevil på Netflix Danmark fra d. 10. april, hvor hele sæson 1 vil kunne ses med det samme.
4 kommentarer til Anmeldere vilde med Marvel’s Daredevil

 1. thomas - kl. 18:02, 08-04-2015:

  vidunderligt !!!!!

 2. Thomas2 - kl. 21:27, 09-04-2015:

  Er den på efter midnat 🙂

 3. Jakob - kl. 08:40, 10-04-2015:

  Nogen der ved hvornår den kommer på? Havde håbet at starte dagen med den, men klokken er nu lidt i 9 om morgenen og ingen Daredevil. Nogen der kender premiere tidspunktet? 4. Flixfilm - kl. 09:10, 10-04-2015:

  Hej Jakob,

  Daredevil er netop kommet på Netflix Danmark. Netflix-serierne bliver ofte tilføjet kl 09.01.

Skriv kommentar