Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Anmelderne er vilde med Luke Cage

Anmelderne er vilde med Luke Cage

11/09/2016 | Flixfilm

luke-cage-premiere-netflix-danmarkOm få uger har Marvel og Netflix premiere på den nye superhelte-serie Like Cage, som kan ses eksklusiv streamingtjenesten Netflix. De første anmeldelser er derfor kommet online og noget tyder på at der er tale om en tv-serie i verdensklasse!

Dominic Patten fra Deadline er ikke usikker når han fastslår at Luke Cage er blandt de bedste tv-serier lige nu. Både skuespil, rollebesætning og manuskript er helt i top i følge den amerikanske anmelder. Collider’s Allison Keene lovpriser ligeledes Luke Cage og dette i særdeleshed for dens sande skildring af Harlem, der underspilles af fremragende hip-hop fra blandt andet A Tribe Called Quest, A$AP Ferg og Method Man. Alle episoder af Luke Cage er endvidere navngivet efter sange af Gang Starr.

Mike Cecchini fra Den of Geek fortæller endvidere at Luke Cage har en “fremragende rollebesætning, forrygende atmosfære, og en vilje til at gå andre vej end andre Marvel produktioner.” Hertil fremhæver han Simone Missick rolle som Misty Knight som en af de mest opsigtsvækkende skuespilpræstationer.

LÆS OGSÅ   David Fincher: 'Mindhunter' sæson 3 kommer aldrig

Mike Colter, der spiller hovedrollen som Luke Cage, og Mahershala Ali, som spiller skurkerollen som Cornell “Cottonmouth” Stokes og kendes som ‘Remy’ fra House of Cards, roses begge for deres sammenspil. Mens også Alfre Woodard (Captain America: Civil War), Theo Rossi (Sons of Anarchy) and Rosario Dawson (Daredevil) medvirker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien om Luke Cage begynder hvor Jessica Jones slap og du kan se mere til hvad Luke Cage har at byde på i klippet nedenfor, som Netflix offentliggjorde for et par dage siden.

Luke Cage er på har premiere på Netflix Danmark d. 30. september.



Skriv kommentar