Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Anmelderne er vilde med ny serie fra Netflix

Anmelderne er vilde med ny serie fra Netflix

06/07/2013 | Flixfilm

orange new black netflix dkDen kommende originale serie fra Netflix, Orange is the New Black har allerede inden premieren modtaget fremragende anmeldelser fra de amerikanske kritikere. De har fået love til, at se et par afsnit og ifølge tilbagemeldingerne kan man godt begynde, at glæde sig til at serien får premiere på Netflix d. 11. juli.

En anmelder fra IndieWire kalder Orange is the New Black for den bedste serie fra Netflix nogensinde. Hun rangerer den dermed over de øvrige og meget populære serier House of Cards, Hemlock Grove og Arrested Development sæson 4. Orange is the New Black er måske ikke ligeså glamourøs som House of Cards med Kevin Spacey, men den empatiske fortælling er mere livsbekræftende end nogen anden serie. The New Yorker og The Hollywood Reporter roser ligeledes Orange is the New Black og er vilde med blandingen af humor og alvorlighed. De mener desuden, at det er et traditionelt voksen-drama som vil blive elsket af fans af Oz og The L Word.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Netflix afslørede forleden, at der kommer en sæson 2 af Orange is the New Black til næste år. Netflix havde dermed selv stor tiltro til, at serien ville blive en succes. Det ser dermed ud til, at de fik ret.

Serien Orange is the New Black er instrueret af Weeds-skaberen Jenji Kohan. Serien tager udgangspunkt i kvinden Piper Chapman, spillet af Taylor Schilling, som lever det vilde liv i New York, men et venskab med narkotikasmugleren Alex udvikler sig i en uheldig retning og Piper må derfor skifte livet ud i New York ud med en tur kvindefængslet.

Orange is the New Black har eksklusiv premiere på Netflix torsdag d. 11. juli. Hele første sæson på 13 afsnit kan ses med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Anmelderne er vilde med ny serie fra Netflix

  1. Polly Harper - kl. 15:08, 10-12-2014:

    “…men et venskab med narkotikasmugleren Alex udvikler sig i en uheldig retning..” “Venskab”, jo deeet.. var det 7 orgasmer Piper fik med Alex på én aften – det er da noget af et “venskab”.

Skriv kommentar