Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Anmelderne vilde med ‘Orange Is the New Black’ sæson 7

Anmelderne vilde med ‘Orange Is the New Black’ sæson 7

12/07/2019 | Flixfilm

orange is the new black netflix sæson 7 anmeldelseDen 26. juli er det endegyldigt slut med én af Netflix’ største seriesucceser når syvende og sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’ får premiere på streamingtjenesten.

‘Orange Is the New Black’ om de indsatte kvinder i Litchfield fængslet har alle år været en seermagnet og det helt store spørgsmål er om serien får en værdig afslutning.

De første anmeldelser af den nye sæson er allerede dukket op på internettet og svaret på dette lader til at være et rungende JA!

Det amerikanske medie The Hollywood Reporter er overordentlig positive og skriver i deres anmeldelse;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jenji Kohan (skaberen af OITNB, red.) afrunder sin Netflix-komedie med den mest fokuserede, sjove og følelsesmæssige sæson i flere år.”

Med mange år på bagen har det også været spændende at se om seriens skabere har formået, at samle alle trådene fra de mange sæsoner.

The Variety har også anmeldt ‘Orange Is the New Black’ sæson 7 og de mener netop at den får samlet op på de mest relevante cliffhangers;

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Kærlighed for voksne'

“Med sådan en umulig opgave at samle op på hver eneste løse ende, så klare disse sidste 13 episoder af serien det ganske rimeligt,” lyder det i anmeldelsen fra The Variety.

Flixfilm har også en anmeldelse klar af sæson 7 når vi nærmere os premieredatoen.

I den sidste sæson af ‘Orange Is the New Black’ forliger kvinderne i Litchfield sig med at fængslet har ændret dem for evigt. Piper kæmper med livet udenfor, mens livet i Max – korrupt og uretfærdigt som altid – forsætter uden hende. Taytees venskab med Cindy hænger stadig i en tynd tråd mens dødsdommen venter. Gloria og hendes køkkenpersonale bliver konfronteret med den hårde sandhed om Polycon’s pengestrøm, mens andre jagter stoffer eller drømme og skal forholde sig til deres plads i verden.

Se ‘Orange Is the New Black‘ på Netflix Danmark. Sidste sæson kan ses fra den 26. juli.Skriv kommentar