Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Anmelderroste ‘Skruk’ taber pusten

Anmelderroste ‘Skruk’ taber pusten

14/06/2022 | Flixfilm

skruk baby fever netflix flixfilm

Den danske Netflix-serie ‘Skruk’, som havde premiere i sidste uge, kom godt fra start med fremragende anmeldelser og en solid topplacering på den danske streaming-hitliste.

Men efter en uges tilgængelighed på streamingtjenesten ser det ud til at det romantiske komediedrama er ved at tabe pusten.

I Danmark strøg ‘Skruk’ eller ‘Baby Fever’, som den hedder internationalt, direkte ind på en andenplads – kun overgået af den nye sæson af ‘Stranger Things’, mens den landede på top 10 i 13 lande.

Nu er billedet dog noget anderledes viser en opgørelse lavet af Flixfilm.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Skruk’ er stadig på top 10 i 8 lande, inklusiv Danmark, men den ligger i den tunge ende i samtlige lande med en syvende eller niende plads.

Kun i Danmark er den fortsat i toppen med en tredjeplads, men man må formode, at der ikke går mange dage før den helt er ude af hitlisterne i den store verden.

Det lader dermed til, at ‘Skruk’ kommer til at lide samme skæbne som den seneste sæson af ‘Borgen’, der heller ikke har formået at fange de internationale seere.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Anderledes så det ud for Anders Matthesens Netflix-film ‘Toscana‘, der fik stor succes i udlandet og her en måned efter premieren stadig er blandt de mest streamede film i 12 lande rundt om i verden.

‘Skruk’ handler om fertilitetslægen Nana (Josephine Park), der i beruset tilstand inseminerer sig selv med en helt særlig portion sperm – nemlig sin ekskærestes – og starter en kædereaktion af både store og små katastrofer.

Hendes forhastede handling fører til en graviditet, og Nana skal nu finde ud af, hvordan hun skal forklare sin tilstand – som ikke kan skjules for evigt – og vinde sin ekskæreste og deres tabte kærlighed tilbage. Problemet er bare, at han ikke virker synderligt interesseret i at finde sammen med Nana igen.

Se ‘Skruk‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar