Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anna Karenina

Anna Karenina

28/06/2019 | Flixfilm

Anna Karenina på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Joe Wright
Skuespillere: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson
Spilletid: 129 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I det 19. århundrede indlader en smuk, gift russisk kvinde fra aristokratiet sig i en forbudt kærlighedsaffære med den velhavende grev Vronskij.

Anna Karenina havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anna Karenina på YouTube.Se Anna Karenina på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anna Karenina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anna Karenina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anna Karenina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anna Karenina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar