Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anna

01/04/2021 | Flixfilm

Anna på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Luc Besson
Skuespillere: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans
Spilletid: 118 min
Land: France, United States, Canada, Russia
Sprog: English, Russian, French, Italian, Dutch
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En kvinde forlader et liv med mishandling og bliver lejemorder for KGB. Men da hendes dække afsløres under en undercovermission som model i Paris, sendes hun til tælling.Se Anna på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anna havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anna på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Anna ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anna stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar