Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Annabelle: Creation

Annabelle: Creation

11/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Annabelle: Creation på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: David F. Sandberg
Skuespillere: Anthony LaPaglia, Samara Lee, Miranda Otto, Brad Greenquist
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Mange år efter deres datters død åbner en dukkemager og hans kone deres hjem for flere forældreløse børn, der snart begynder at frygte en af hans uhyggelige skabninger.


Se Annabelle: Creation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Annabelle: Creation havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Annabelle: Creation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Annabelle: Creation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Annabelle: Creation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Annabelle: Creation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar