Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home

14/04/2020 | Flixfilm

Se Annabelle Comes Home på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Gary Dauberman
Skuespillere: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Madison Iseman
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En djævelsk dukke, der vogter over et hjemsøgt spøgelseshus, vækker onde ånder til live og terroriserer den lille datter til de to dæmonologer, der bor i huset.

Annabelle Comes Home havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Annabelle Comes Home på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Annabelle Comes Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Annabelle Comes Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Annabelle Comes Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Annabelle Comes Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar