Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

15/09/2017 | Flixfilm

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Mystery
Instruktion: Paul Serafini
Skuespillere: Bailee Madison, Robert Capron, Rachel Resheff
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: På en ferie i det maleriske Nantucket må en snu teenageforfatter af mysterieromaner håndtere to tyve, mens hun forsøger at løse en spøgelsesagtig gåde.Se Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar