Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Mystery
Instruktør: Paul Serafini
Skuespillere: Bailee Madison, Robert Capron, Rachel Resheff, Mavrick Moreno
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.4

Resumé: På en ferie i det maleriske Nantucket må en snu teenageforfatter af mysterieromaner håndtere to tyve, mens hun forsøger at løse en spøgelsesagtig gåde.


Se Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar