Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Annabelle

Annabelle

01/04/2019 | Flixfilm

Se Annabelle på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: John R. Leonetti
Skuespillere: Annabelle Wallis, Ward Horton, Tony Amendola, Alfre Woodard
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Hendes mand finder den perfekte gave til hende – en smuk og sjælden dukke. Men glæden ved den uhyggelige genstand er kortvarig.


Se Annabelle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnnabelle havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Annabelle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Annabelle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Annabelle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Annabelle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar