Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anne+: The Film

Anne+: The Film

11/02/2022 | Flixfilm

Anne+: The Film på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En queerkvinde i 20'erne fra Amsterdam, som er under pres for at afslutte sin første roman og flytte til Montreal til kæresten, overvejer, hvad hun ønsker sig af livet.Se Anne+: The Film på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anne+: The Film havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anne+: The Film på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Anne+: The Film ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anne+: The Film stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anne+: The Film, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anne+: The Film er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar