Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Anne With An E’ sæson 2 får premiere i juli

‘Anne With An E’ sæson 2 får premiere i juli

10/06/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at 2. sæson af ‘Anne With An E’ får premiere den 6. juli og i forlængelse har offentliggjort en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Der er endnu ingen officielle oplysninger om hvorledes handlingen vil udspille sig i den nye sæson, men som det fremgår af traileren så kommer den forældreløse pige Anne ud på en masse nye eventyr.

‘Anne With An E’ sæson 2 vil desuden byde på nye karakter og behandle emner som identitet, fordomme, feminisme, mobning, ligestilling mellem køn og selvstændiggørelse.

I ‘Anne With an E’ (‘Mit navn er Anne’) følger man den forældreløse Anne, der adopteres af et ældre søskendepar, der bor på en gård i 1800-tallets Canada, hvor hun prøver at passe ind. Men da Anne er kvik bliver hun på gården, hvor hun gør sit bedste for at hjælpe til.

LÆS OGSÅ   Første 'The Witcher'-spin-off kommer til august

Artiklen fortsætter under annoncen

I Netflix-udgaven af ‘Anne fra Grønnebakken’ varetager den canadiske skuespiller Amybeth McNulty rollen som den gammelkloge og fantasifulde Anne Shirley.

Sæson 2 bliver på i alt 10 episoder – to afsnit længere end det var tilfældet med første sæson, der havde premiere 12. maj 2017.

Se ‘Anne With An E‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 6. juli.    Skriv kommentar