Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Anne With An E’ sæson 2 får premiere i juli

‘Anne With An E’ sæson 2 får premiere i juli

10/06/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at 2. sæson af ‘Anne With An E’ får premiere den 6. juli og i forlængelse har offentliggjort en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Der er endnu ingen officielle oplysninger om hvorledes handlingen vil udspille sig i den nye sæson, men som det fremgår af traileren så kommer den forældreløse pige Anne ud på en masse nye eventyr.

‘Anne With An E’ sæson 2 vil desuden byde på nye karakter og behandle emner som identitet, fordomme, feminisme, mobning, ligestilling mellem køn og selvstændiggørelse.

I ‘Anne With an E’ (‘Mit navn er Anne’) følger man den forældreløse Anne, der adopteres af et ældre søskendepar, der bor på en gård i 1800-tallets Canada, hvor hun prøver at passe ind. Men da Anne er kvik bliver hun på gården, hvor hun gør sit bedste for at hjælpe til.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Love, Death & Robots' – sæson 3

Artiklen fortsætter under annoncen

I Netflix-udgaven af ‘Anne fra Grønnebakken’ varetager den canadiske skuespiller Amybeth McNulty rollen som den gammelkloge og fantasifulde Anne Shirley.

Sæson 2 bliver på i alt 10 episoder – to afsnit længere end det var tilfældet med første sæson, der havde premiere 12. maj 2017.

Se ‘Anne With An E‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 6. juli.
Skriv kommentar