Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Anne With An E’ slutter efter sæson 3

‘Anne With An E’ slutter efter sæson 3

26/11/2019 | Flixfilm

anne with an e sæson 3 droppet aflystDen forældreløse pige Anne er snart hjemløs for streamingtjenesten Netflix har valgt, at lukke serien ‘Anne With An E’ efter tredje sæson, som får premiere den 3. januar 2020.

Det oplyser Netflix til Flixfilm.

‘Anne With An E’, som var baseret på den elskede roman og et “re-make” af tv-serien ‘Anne fra Grønnebakken’ (‘Anne of Green Gables’) handler om Anne Shirley (Amybeth McNulty), en ung forældreløs pige, som efter en voldelig barndom på børnehjem og hos fremmede fejlagtigt skal bo hos en aldrende søster og bror.

Netflix skriver ikke årsagen til at serien er blevet droppet, men man kan antage, at seertallene ikke at været høje nok og at man derfor ikke har lyst til at bruge flere penge på produktionen, selvom alle seriens skuespillere var klar på en fjerde sæson.

LÆS OGSÅ:   'Papirhuset: Berlin' vender tilbage med sæson 2

Streamingtjenesten har dog tidligere fortalt, at ‘Anne With An E’ har været en stor succes over hele verden og hos mange medlemmer, som blev blevet draget af den hjertevarme historie, der afspejler tidløse og aktuelle emner, herunder identitet, feminisme, mobning og fordomme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skaberen, den Emmy-vindende Moira Walley-Beckett, som også skrev flere episoder af ‘Breaking Bad’ udtaler, at hun håber at fansene vil elske afslutningen af tredje sæson så meget som hun gør.

Se ‘Anne With an E‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 3. januar 2020.
Skriv kommentar