Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Anne With an E’ vender tilbage med tredje sæson

‘Anne With an E’ vender tilbage med tredje sæson

16/08/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop meddelte, at serien ‘Anne (With an E)’ – på dansk ‘Mit navn er Anne’ – vender tilbage næste år med en sæson 3.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Det er blot lidt over en måned siden at anden sæson af ‘Anne’, som er en nyfortolkning af den klassiske fortælling om den fornuftige pige ‘Anne fra Grønnebakken’, havde premiere på Netflix. Den nye tredje sæson bliver på 10 episoder.

Når ‘Anne’ vender tilbage vil den forældreløse pige Anne (Amybeth McNulty) være 16 år, der i sæson 3 vil opleve romantiske komplikationer, dristige eventyr og dramatiske opdagelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Anne With an E’ følger man den e Anne, som efter en voldelig barndom på børnehjem, adopteres af et ældre søskendepar, der bor på en gård i 1800-tallets Canada, hvor hun prøver at passe ind. Men da Anne er kvik bliver hun på gården, hvor hun gør sit bedste for at hjælpe til.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame på Netflix i april

Netflix fortæller, at serien er blevet en stor succes over hele verden og hos de mange medlemmer, som er blevet draget af den hjertevarme historie,der afspejler tidløse og aktuelle emner, herunder identitet, feminisme, mobning og fordomme.

Se ‘Anne With an E‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 får premiere i 2019.
2 kommentarer til ‘Anne With an E’ vender tilbage med tredje sæson

  1. Simone - kl. 16:16, 07-10-2018:

    Jeg glæder mig såååå meget !

  2. Olivia - kl. 10:52, 08-12-2018:

    jeg glæder mig for sygt til den kommer ud!

    me hvilken dato??!

Skriv kommentar