Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » #AnneFrank – Parallel Stories

#AnneFrank – Parallel Stories

01/07/2020 | Flixfilm

Se #AnneFrank – Parallel Stories på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Gennem hendes dagbog genfortælles Anne Franks historie sammen med fem Holocaust-overleveres skæbne i denne rørende dokumentar af Oscar-vinder Helen Mirren.


Se #AnneFrank – Parallel Stories på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


#AnneFrank – Parallel Stories havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om #AnneFrank – Parallel Stories ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til #AnneFrank – Parallel Stories:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til #AnneFrank – Parallel Stories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #AnneFrank – Parallel Stories stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar