Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Annie

30/08/2019 | Flixfilm

Se Annie på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Comedy, Drama, Family, Musical
Instruktør: John Huston
Skuespillere: Albert Finney, Carol Burnett, Ann Reinking, Tim Curry
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne filmversion af den berømte Broadway-musical følger USA's yndlingsspilopmager, mens hun vinder Daddy Warbucks' hjerte med sin ukuelige optimisme.


Se Annie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Annie havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Annie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Annie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Annie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Annie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar