Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Annihilation’: Biograffilm kommer på Netflix 17 dage efter premieren

‘Annihilation’: Biograffilm kommer på Netflix 17 dage efter premieren

14/12/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har købt distributionsrettighederne til sci-fi-thrilleren ‘Annihilation’, som er instrueret af Alex Garland (‘Ex-Machina’) og som bl.a. har Natalie Portman på rollelisten.

Det står klart efter at Netflix har indgået en aftale med Paramount/Skydance om de internationale rettigheder, skriver flere amerikanske medier, heriblandt Deadline.

‘Annihilation’ får premiere i de amerikanske biografer den 23. februar 2018, men allerede 17 dage efter får filmen premiere på Netflix Danmark som følge af aftalen.

Nederst i artiklen kan du se en trailer til den spændingsfyldte science fiction film med Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, Jennifer Jason Leigh og Gina Rodriguez, som er baseret på en roman af Jeff VanderMeer af samme navn.

I ‘Annihilation’ vælger biolog-parret (Isaac og Portman) frivilligt at deltage i en hemmelig mission ind i fremmed territorium – en afskåret skov, hvor et formskiftende Aurora Borealis-lignende væsen venter. Andre har tidligere vovet sig ind i området med katastrofale følger.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen til at filmen får premiere på Netflix og ikke de danske biografer er øjensynligt at én producent synes at ‘Annihilation’ er for intellektuelt udfordrende og kompliceret for publikum, og dermed krævede ændringer i filmen, men en anden producent ville ikke bøje sig, og derfor er filmen endt i hænderne på den amerikanske streamingtjeneste.

Se ‘Annihilation‘ på Netflix Danmark fra den 12. marts 2018.
1 kommentar til ‘Annihilation’: Biograffilm kommer på Netflix 17 dage efter premieren

  1. Brian - kl. 13:03, 15-12-2017:

    Det er helt fantastisk nyheder. Filmen ser spændende ud.

Skriv kommentar