Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Annihilation

Annihilation

12/03/2018 | Flixfilm

Se Annihilation på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Alex Garland
Skuespillere: Natalie Portman, Benedict Wong, Sonoya Mizuno, David Gyasi
Spilletid: 115 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da hendes mand forsvinder på en hemmelig mission, tager biologen Lena på en ekspedition ind i et mystisk område, der er forseglet af den amerikanske regering.


Se Annihilation på Netflix

Anmeldelse: Annihilation

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnnihilation (Udslettelse) havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Annihilation (Udslettelse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Annihilation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Annihilation (Udslettelse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Annihilation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Annihilation

  1. Bo - kl. 00:17, 13-03-2018:

    Ikke meget at sige om filmen andet end:
    Ubegribelig kedelig og ufattelig dårlig

    Skriv kommentar