Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Annihilation

Annihilation

12/03/2018 | Flixfilm

Annihilation på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Drama, Horror
Instruktion: Alex Garland
Skuespillere: Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson
Spilletid: 115 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da hendes mand forsvinder på en hemmelig mission, tager biologen Lena på en ekspedition ind i et mystisk område, der er forseglet af den amerikanske regering.Se Annihilation på Netflix
Anmeldelse: Annihilation

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Annihilation (Udslettelse) havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Annihilation på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Annihilation (Udslettelse) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Annihilation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Annihilation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Annihilation (Udslettelse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Annihilation

  1. Bo - kl. 00:17, 13-03-2018:

    Ikke meget at sige om filmen andet end:
    Ubegribelig kedelig og ufattelig dårlig

Skriv kommentar