Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Annika Bengtzon: Crime Reporter

Annika Bengtzon: Crime Reporter

15/06/2015 | Flixfilm

Se Annika Bengtzon: Crime Reporter på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Agneta Fagerström-Olsson
Skuespillere: Malin Crépin, Björn Kjellman, Leif Andrée, Kajsa Ernst
Spilletid: 88 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Holdet bag Millenium-trilogien og Wallander har skabt denne serie af krimier, der er baseret på Liza Marklunds bestsellere.

Annika Bengtzon: Crime Reporter havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Annika Bengtzon: Crime Reporter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Annika Bengtzon: Crime Reporter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Annika Bengtzon: Crime Reporter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Annika Bengtzon: Crime Reporter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Annika Bengtzon: Crime Reporter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar