Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anohana: The Flower We Saw That Day

Anohana: The Flower We Saw That Day

01/07/2018 | Flixfilm

Se Anohana: The Flower We Saw That Day på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Drama, Fantasy, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Miyu Irino, Ai Kayano, Haruka Tomatsu, Takahiro Sakurai
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: En teenager, som bliver hjemsøgt af en gammel vens ånd, samler de andre medlemmer af deres barndomsklub for at hjælpe med at opfylde pigens sidste ønske.


Se Anohana: The Flower We Saw That Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnohana: The Flower We Saw That Day (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anohana: The Flower We Saw That Day (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anohana: The Flower We Saw That Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anohana: The Flower We Saw That Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anohana: The Flower We Saw That Day (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar