Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anon

04/05/2018 | Flixfilm

Se Anon på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Andrew Niccol
Skuespillere: Clive Owen, Afiya Bennett, Morgan Allen, Jeffrey Men
Spilletid: 100 min
Land: UK, Canada, USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I en fremtid, hvor teknologien har gjort privatliv forældet, undersøger en efterforsker en seriemorder, der er blevet slettet fra alle visuelle optegnelser.

Anon havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar