Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anonymously Yours

Anonymously Yours

10/12/2021 | Flixfilm

Anonymously Yours på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Maria Torres
Skuespillere: Annie Cabello, Harold Azuara, Estefi Merelles
Spilletid: 100 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da en utilsigtet sms fører til et digitalt venskab, begynder Vale og Alex at falde for hinanden uden at vide, at de har mødt hinanden i det virkelige liv.

Anonymously Yours havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anonymously Yours på YouTube.Se Anonymously Yours på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anonymously Yours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anonymously Yours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anonymously Yours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anonymously Yours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar