Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Another Forever

Another Forever

21/03/2017 | Flixfilm

Se Another Forever på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Juan Zapata
Skuespillere: Daniela Escobar, Marlon Moreno, Peter Ketnath, Barbara Scolaro
Spilletid: 72 min
Land: Brazil, Netherlands, USA, Colombia, Austria, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En kvinde, der er tynget af sorg over at have mistet sin elskede, tager på en spontan rejse for at besøge venner og få sit liv tilbage på sporet.


Se Another Forever på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnother Forever havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Another Forever ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Another Forever herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Another Forever er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Another Forever stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar