Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Another Happy Day

Another Happy Day

01/12/2014 | Flixfilm

Se Another Happy Day på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Sam Levinson
Skuespillere: Ellen Barkin, Ezra Miller, Ellen Burstyn
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En fraskilt kvinde tager til et glamourøst bryllup for den søn, hun dårligt kender, og prøver at stå imod over for en familie, der fordømmer hende i hvert eneste smil.

Another Happy Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Another Happy Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Another Happy Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Another Happy Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Another Happy Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Another Happy Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar