Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Another Happy Day

Another Happy Day

01/12/2014 | Flixfilm

Se Another Happy Day på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sam Levinson
Skuespillere: Ellen Barkin, Ezra Miller, Ellen Burstyn, Demi Moore
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En fraskilt kvinde tager til et glamourøst bryllup for den søn, hun dårligt kender, og prøver at stå imod over for en familie, der fordømmer hende i hvert eneste smil.


Se Another Happy Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnother Happy Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Another Happy Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Another Happy Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Another Happy Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Another Happy Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar