Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Another Life

Another Life

25/07/2019 | Flixfilm

Se Another Life på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Adventure, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Katee Sackhoff, Blu Hunt, Samuel Anderson, A.J. Rivera
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Efter at en kæmpestor genstand fra rummet er landet på Jorden, leder Niko Breckinridge en interstellar mission for at finde ud af, hvor den kommer fra og skabe kontakt.


Se Another Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnother Life (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Another Life (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Another Life herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Another Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Another Life (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Another Life

  1. Tina Nielsen - kl. 21:07, 25-07-2019:

    Virkelig skuffende. Effekterne er skuffende og amatøragtige, men det værste er faktisk det helt afsindigt dårlige skuespil – og så et helt indholdsløst plot, der emmer af ¨seen so many times before¨, at det er ren kliche. Jeg elsker sci fi og der skal en del til at holde mig væk, men Another Life vil jeg alligevel ikke bruge mere tid på. Det er så meget en ommer.

  2. Jens - kl. 14:33, 27-07-2019:

    Kan kun være 100% enig med Tina.

    Skriv kommentar