Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Another Life

Another Life

14/10/2021 | Flixfilm

Another Life på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Adventure, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Katee Sackhoff, Samuel Anderson, A.J. Rivera
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter at en kæmpestor genstand fra rummet er landet på Jorden, leder Niko Breckinridge en interstellar mission for at finde ud af, hvor den kommer fra og skabe kontakt.

Another Life (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Another Life på YouTube.Se Another Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Another Life (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Another Life (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Another Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Another Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
3 kommentarer til Another Life

  1. Tina Nielsen - kl. 21:07, 25-07-2019:

    Virkelig skuffende. Effekterne er skuffende og amatøragtige, men det værste er faktisk det helt afsindigt dårlige skuespil – og så et helt indholdsløst plot, der emmer af ¨seen so many times before¨, at det er ren kliche. Jeg elsker sci fi og der skal en del til at holde mig væk, men Another Life vil jeg alligevel ikke bruge mere tid på. Det er så meget en ommer.

  2. Jens - kl. 14:33, 27-07-2019:

    Kan kun være 100% enig med Tina.

  3. Cecilie Møller - kl. 17:21, 16-10-2021:

    ja hold da op jeg må sige at jeg har virkelig blandet følelser af serien Another lLife både 1og 2 der.var nogle af afsnit e der var virkelig waaaaoow og nogle ikke man forstod ikke hvem the Achivs var og hvordan de så ud jeg er fan af si Fi og ja jeg glæder mig enormt meget til Strange things kommer Håber snart der vil komme flere serier med si Fi mvh Cecilie ,

Skriv kommentar