Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Another Miss Oh

Another Miss Oh

16/10/2019 | Flixfilm

Another Miss Oh på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eric Moon, Hyeon-jin Seo, Ji-won Ye
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En lydinstruktør, der pludselig begynder at se en anden persons fremtid, bliver trukket ind i to kvinders liv, som tilfældigvis har det samme navn.

Another Miss Oh (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Another Miss Oh på YouTube.Se Another Miss Oh på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Another Miss Oh (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Another Miss Oh (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Another Miss Oh, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Another Miss Oh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar