Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Another Miss Oh

Another Miss Oh

16/10/2019 | Flixfilm

Se Another Miss Oh på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hyuk Choi, Si-eun Ha, Jeong-min Heo, Young-ji Heo
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En lydinstruktør, der pludselig begynder at se en anden persons fremtid, bliver trukket ind i to kvinders liv, som tilfældigvis har det samme navn.


Se Another Miss Oh på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnother Miss Oh (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Another Miss Oh (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Another Miss Oh herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Another Miss Oh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Another Miss Oh (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar