Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Another Self

Another Self

28/07/2022 | Flixfilm

Another Self på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tuba Büyüküstün, Riza Kocaoglu, Seda Bakan
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tre venner ankommer til en kystby, hvor de får kontakt til deres spirituelle sider. Pludselig konfronteres de med uafklarede traumer fra deres familiers fortid.

Another Self (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Another Self på YouTube.Se Another Self på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Another Self (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Another Self (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Another Self, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Another Self er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar