Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Antar: Son of Shadad

Antar: Son of Shadad

09/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Antar: Son of Shadad på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ung mand finder ud af, at han er barnebarn af en kendt ridder og tager på morsom vis kampen op mod en rivaliserende bande for at vinde den smukkeste kvindes gunst.


Se Antar: Son of Shadad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Antar: Son of Shadad havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Antar: Son of Shadad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Antar: Son of Shadad herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Antar: Son of Shadad er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Antar: Son of Shadad stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar