Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Antar: Son of Shadad

Antar: Son of Shadad

09/05/2019 | Flixfilm

Se Antar: Son of Shadad på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung mand finder ud af, at han er barnebarn af en kendt ridder og tager på morsom vis kampen op mod en rivaliserende bande for at vinde den smukkeste kvindes gunst.

Antar: Son of Shadad havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Antar: Son of Shadad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Antar: Son of Shadad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Antar: Son of Shadad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Antar: Son of Shadad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Antar: Son of Shadad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar