Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Antebellum

Antebellum

01/06/2022 | Flixfilm

Antebellum på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Gerard Bush, Christopher Renz
Skuespillere: Janelle Monáe, Eric Lange, Jena Malone
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En kvinde fanget på en slaveplantage i Louisiana forsøger at flygte. Men USA's grufulde fortid viser sig at være næsten umulig at undslippe.

Antebellum havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Antebellum på YouTube.Se Antebellum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Antebellum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Antebellum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Antebellum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Antebellum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar