Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anthony Bourdain: No Reservations

Anthony Bourdain: No Reservations

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Anthony Bourdain: No Reservations på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den karismatiske kok, forfatter og kulinariske eventyrer Anthony Bourdain finkæmmer kloden i sin søgen efter alle de spiselige skatte, verden har at byde på.


Se Anthony Bourdain: No Reservations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anthony Bourdain: No Reservations herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anthony Bourdain: No Reservations er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar