Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anthony Bourdain: No Reservations

Anthony Bourdain: No Reservations

28/02/2017 | Flixfilm

Se Anthony Bourdain: No Reservations på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den karismatiske kok, forfatter og kulinariske eventyrer Anthony Bourdain finkæmmer kloden i sin søgen efter alle de spiselige skatte, verden har at byde på.


Se Anthony Bourdain: No Reservations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anthony Bourdain: No Reservations herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anthony Bourdain: No Reservations er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar