Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anthony Bourdain: No Reservations

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Den karismatiske kok, forfatter og kulinariske eventyrer Anthony Bourdain finkæmmer kloden i sin søgen efter alle de spiselige skatte, verden har at byde på.


Se Anthony Bourdain: No Reservations på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anthony Bourdain: No Reservations herunder:Fra premieredatoen (28. februar, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Anthony Bourdain: No Reservations er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Anthony Bourdain: No Reservations (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar