Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward

Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward

30/04/2019 | Flixfilm

Se Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Anthony Jeselnik
Spilletid: 64 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Anthony Jeselnik sætter sine egne rammer og nyder at forsøge at slippe afsted med at sige ting, som andre ikke kan, i denne standup-special fra New York.

Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar