Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

17/10/2015 | Ingen kommentarer

Se Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Adam Dubin
Skuespillere: Anthony Jeselnik, Peggy
Spilletid: 59 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Intet emne er helligt, når komikeren på provokerende vis spidder tabuer og behandler nationale tragedier.


Se Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar