Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anthony Joshua: The Road to Klitschko

Anthony Joshua: The Road to Klitschko

02/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Anthony Joshua: The Road to Klitschko på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Tim MacKenzie-Smith
Skuespillere: Noel Clarke, Anthony Joshua
Spilletid: 59 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den ambitiøse sværvægter tager os med bag kulisserne, mens han forbereder sig til en af de største kampe i sin karriere – og i britisk boksehistorie.


Se Anthony Joshua: The Road to Klitschko på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anthony Joshua: The Road to Klitschko havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anthony Joshua: The Road to Klitschko ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anthony Joshua: The Road to Klitschko herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anthony Joshua: The Road to Klitschko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anthony Joshua: The Road to Klitschko stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar