Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anthony Joshua: The Road to Klitschko

Anthony Joshua: The Road to Klitschko

02/04/2018 | Flixfilm

Se Anthony Joshua: The Road to Klitschko på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Tim MacKenzie-Smith
Skuespillere: Noel Clarke, Anthony Joshua
Spilletid: 59 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den ambitiøse sværvægter tager os med bag kulisserne, mens han forbereder sig til en af de største kampe i sin karriere – og i britisk boksehistorie.


Se Anthony Joshua: The Road to Klitschko på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anthony Joshua: The Road to Klitschko havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anthony Joshua: The Road to Klitschko ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Anthony Joshua: The Road to Klitschko:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anthony Joshua: The Road to Klitschko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anthony Joshua: The Road to Klitschko stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar