Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anti

15/12/2020 | Flixfilm

Se Anti på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Morten Boesdal Halvorsen
Skuespillere: Stefan Hjort, Casper Kjær Jensen, Oscar Dyekjær Giese, Theis Monrad Post
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Simon tror ikke, at hans kunstneriske talent kan bruges til noget, indtil han i 1991 opdager graffitikulturen og bliver en del af det københavnske graffiti-crew CHAOZ.

Anti havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anti på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anti ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anti stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anti, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anti er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar