Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Antonio Lamela

Antonio Lamela

15/05/2022 | Flixfilm

Antonio Lamela på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den spanske arkitekt Antonio Lamela diskuterer sin indflydelsesrige karriere i et interview med den jævnaldrende Luis Fernández-Galiano.

Antonio Lamela havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Antonio Lamela på YouTube.Se Antonio Lamela på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Antonio Lamela ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Antonio Lamela stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Antonio Lamela, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Antonio Lamela er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar