Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Antonio Vázquez de Castro

Antonio Vázquez de Castro

15/05/2022 | Flixfilm

Antonio Vázquez de Castro på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette interview følger arkitekten Antonio Vázquez de Castros karriere, begyndende med hans prisbelønnede og trendsættende boligprojekter i Madrid.

Antonio Vázquez de Castro havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Antonio Vázquez de Castro på YouTube.Se Antonio Vázquez de Castro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Antonio Vázquez de Castro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Antonio Vázquez de Castro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Antonio Vázquez de Castro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Antonio Vázquez de Castro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar