Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Antz

29/06/2019 | Flixfilm

Se Antz på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Eric Darnell, Tim Johnson
Skuespillere: Woody Allen, Dan Aykroyd, Anne Bancroft, Jane Curtin
Spilletid: 83 min
Land: USA, UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Arbejdermyren Z er utilfreds med sit liv, og der er næsten ingen chancer for at få den smukke prinsesse Bala. Men da Z bytter plads med sin ven, sker der ting og sager.

Antz havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Antz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Antz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Antz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Antz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Antz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar