Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Antz

29/06/2019 | Flixfilm

Se Antz på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Eric Darnell, Tim Johnson
Skuespillere: Woody Allen, Dan Aykroyd, Anne Bancroft, Jane Curtin
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Arbejdermyren Z er utilfreds med sit liv, og der er næsten ingen chancer for at få den smukke prinsesse Bala. Men da Z bytter plads med sin ven, sker der ting og sager.


Se Antz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAntz havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Antz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Antz herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Antz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Antz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar