Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anvil! The Story of Anvil

Anvil! The Story of Anvil

03/05/2017 | Flixfilm

Se Anvil! The Story of Anvil på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Biography, Drama, Music
Instruktør: Sacha Gervasi
Skuespillere: Scott Ian, Lemmy, Malcolm Dome, Lars Ulrich
Spilletid: 80 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Denne dokumentar følger det banebrydende heavyband Anvil, mens de kommer sig over en katastrofal turné og indspiller et nyt album.


Se Anvil! The Story of Anvil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnvil! The Story of Anvil havde premiere på Netflix Danmark den 3. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anvil! The Story of Anvil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anvil! The Story of Anvil herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anvil! The Story of Anvil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anvil! The Story of Anvil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar