Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Anya Taylor-Joy teaser ‘The Queen’s Gambit’ sæson 2

Anya Taylor-Joy teaser ‘The Queen’s Gambit’ sæson 2

10/03/2021 | Flixfilm

Dronning queens gambit saeson 2 netflixDa Netflix-serie ‘The Queen’s Gambit’ havde premiere i oktober 2020 havde ingen forventet, at serien ville blive et globalt fænomen og streaming-hit.

Bogen, som serien er baseret på, strøg direkte ind på bestseller-listen – 37 år efter at den udkom, salget af skak steg massivt og mere end 62 millioner husstande så første sæson i løbet af en måned hvilket gjorde den til én af de mest populære Netflix-serier nogensinde.

Planen har hele tiden været, at ‘Dronninggambit’, som serien hedder på dansk, skulle være en “limited serie”, som betyder, at der ikke kommer flere afsnit.

Men nu åbner hovedrolleindehaver Anya Taylor-Joy, der spiller den utroligt talentfulde skakspiller, Beth Harmon, alligevel op for at en ekstra sæson kan være på vej.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Queen’s Gambit' - sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have modtaget pris for bedste skuespiller, kommenterede hun på på store efterspørgsel på flere afsnit;

“Det er naturligvis utrolig smigrende, at folk vil bruge mere tid på de karakterer, som vi har brugt så meget tid på, men det er hele tiden været hensigten at lave en limited / mini serie, så vi blev meget overrasket, da folk begyndte at bede om sæson 2. Når det er sagt, skal man aldrig sige aldrig.”

Det skriver det amerikanske magasin Deadline.

Efter den enorme succes er der ingen tvivl om, at Netflix gerne så endnu en sæson af ‘The Queen’s Gambit’, som handler om en pige på et børnehjem i 50’erne, der viser et utroligt talent for at spille skak, og kan se frem til et liv som stjerne, mens hun samtidig kæmper med afhængighed.

‘The Queen’s Gambit’ sæson 2 er dog ikke bekræftet officielt, men udtalelsen fra Anya Taylor-Joy tyder på, at fans ikke skal opgive håbet.

Se ‘Dronninggambit‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar